KODINKONEIDEN HUOLTO AMMATTITAIDOLLA ORIVEDELLÄ

Myymme, asennamme ja huollamme myös ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit.

Kodinkonehuolto

Menikö pyykinpesukoneesi rikki? Tarvitseko kenties ammattitaitoista asentajaa uudelle astianpesukoneelle. Teemme monipuoliset huolto- ja asennustyöt nopeasti.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysmuoto. Myymme, asennamme ja huollamme Mitsubishi Electricin valmistamat laadukkaat pumput kaikkiin tiloihin.

Aurinkopaneelit

Sijoita aurinkoenergiaan, samalla sijoitat ympäristön hyvinvointiin. Aurinkoa hyödyntämällä tuotetaan ekologista energiaa talon sähköntarpeisiin.

Hajosiko kodinkoneesi? 

Soita meille, me autamme!

 

Oriveden Kodinkonehuolto korjaa ja huoltaa monenlaiset kodin laitteet ja koneet pyykinpesukoneesta uuniin. Palvelemme asiakkaitamme Orivedellä ja sen naapurikunnissa (Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kuhmoinen, Ruovesi ja Tampere) sekä Mänttä-Vilppulassa. Jos kodinkoneesi hajoaa, soita meille. Tulemme paikan päälle mahdollisimman nopeasti.

 

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja nopeasti, jotta rikkoutunut astianpesukone tai jääkaappi saadaan nopeasti toimintakuntoon. Lähes aina tulemme paikan päälle korjaamaan rikkoutuneen kodinkoneen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja huoltomme laatuun.

 

Muistathan, että kotivakuutus korvaa kodinkoneiden äkillisiä rikkoutumisia. Jos kodinkoneesi hajoaa yllättäen, ole ensin yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi. Tulemme mahdollisimman nopeasti tekemään korjausarvion, jonka voit toimittaa vakuutusyhtiöön. Olemme tehneet yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa jo useiden vuosien ajan.

 

Yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään asennus- ja huoltopalvelusta kotitalousvähennystä. Kysy lisää meiltä tai lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta.

 

 

Luotettava kodinkonehuolto

Asentajillamme on Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyys ja vuosien kokemus monipuolisista kodinkoneiden huoltotöistä, joten osaamista monenlaisten koneiden ja vikojen korjaamisesta löytyy. Huoltotyön teemme ammattitaidolla ja luotettavasti sovitussa aikataulussa. Hankimme mahdolliset varaosat asiakkaan puolesta, jotta koneiden korjaus on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa.

 
Olemme myös mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmassa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme lakisääteiset velovoitteet kunnolla. Voit tarkistaa yrityksemme ajantasiaiset tiedot Zeckit -palvelusta

Kodinkoneiden takuuhuolto

Huollamme ammattitaidolla pyykinpesukoneet, kuivausrummut, jääkaapit, pakastimet, astianpesukoneet, kylmiöt, liedet, liesitasot ja erillisuunit. Kysy myös muiden laitteiden huollosta. Oriveden Kodinkonehuolto on useiden tunnettujen tuotemerkkien takuuhuolto Oriveden seudulla. Takuuhuoltojen lisäksi huollamme ja korjaamme kaikkien muidenkin merkkien kodinkoneet.

 

Kodinkoneiden asennuspalvelu

 

Tarvitseeko kodinkoneesi asentaa paikalleen? Soita meille, me autamme!

Oriveden Kodinkonehuolto asentaa kaikki kodinkoneet uunista pyykinpesukoneeseen. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät asennustyön luotettavasti ja sovittuna aikana. Huolehdimme, että uusi koneesi on oikein asennettu ja toimintavalmis. Asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. 



Ota yhteyttä ja kysy lisää kodinkoneiden huolto- ja asennus-palveluistamme!