Se fiksuin siivouspalvelu Kokkolassa - Smart Siivous

Smart Siivouspalvelut Oy on toiminut Kokkolassa yli 15 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori. Toiminta-alueemme on koko nykyinen Kokkolan alue.

Hoidamme kaikki siivousalan työt sekä kotitalous- että yritysasiakkaille. Smart Siivouspalvelut Oy:n työ ja toiminta - palvelut perustuvat laatuun, vastuullisuuteen ja kestävään tapaan toimia toimialallamme, tarkoittaen mm. sitä, että suosimme muovittomuutta (mahdollisuuksien mukaan emme käytä enää roskakoreissa muovipusseja yms.). Käyttämämme puhdistus- ja pesuaineet ovat mahdollisimman pitkälle vastuullisesti ja kestävästi valmistettuja. Toimintaamme sekä palveluitamme kuvaa myös luotettavuus, johon pyrimme avoimella sekä suoralla viestinnällä ja palautteen vaihdolla puoli ja toisin.

Haluamme yrityksemme olevan nyt ja tulevaisuudessa ensiluokkaisten siivous- ja puhdistuspalveluiden arvontuotannon edelläkävijä ja Se Fiksuin Siivouspalveluiden tarjoaja ja tuottaja. Tavoitteemme on olla puhtaan, viihtyisän ja kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävän työ,- asumis- ja julkisympäristöjen sekä kotien parhaan puhtauden ensisijainen yhteistyökumppani Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla.

Siivoustyöhenkilöstömme perehdytetään aina asiakkaan toivomusten ja tarpeiden mukaisesti ja valitaan juuri Teille sopiva(t) henkilö tekemään toimitiloihinne arvokasta ja laadukasta siivous- ja puhdistustyötä. Yrityksemme sekä työntekijöidemme tapa toimia perustuu avoimuuteen, aitoon ja rohkeaan palveluhenkeen sekä asiakaslähtöiseen joustavuuteen palveluden toteuttamisessa ja tuottamisessa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Siivoustyöhenkilöstömme, siivoustyönjohto sekä yrityksen johto on kokenutta ja ammattitaitoista. Henkilöstöämme myös koulutetaan ja heidän ammattitaidostaan sekä osaamisestaan pidetään huolta jatkuvasti. Teemme aina sovitut työt ja tilaat palveluitamme juuri niin kauan kuin haluat sopimuksen mukaan.

Noudatamme työssämme ja palveluissamme Kiinteistöpalvelualan TES:ä, jonka mukaan määräytyvät palkanlisät ja muut korvaukset, jotka vaikuttavat siivoustöiden hinnoitteluun/hintaan, mm. yö/ilta ja sunnuntai sekä aatto/arkipyhäkorvausten osalta.

Smart Siivouspalvelut Oy:n tuottamissa siivous- ja puhdistuspalveluissa sovelletaan Kiinteistöpalvelualan yleisiä sopimusehtoja (KP YSE 2007), joita sovelletaan kiinteistönhoitoa, teknistä kiinteistönhoitoa, siivousta ja toimitilapalveluja koskevissa tarjouksissa, tilausvahvistuksessa ja palvelusopimuksissa.

Valitse Fiksumpi Arki!

Pyydä ilmainen
tarvekartoitus

Nimi*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*
Palvelu*

Viesti*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (177369)*



Soita tai
lähetä sähköpostia

Outi Hakunti

Toimitusjohtaja

050 305 0077

outi(at)smartsiivous.fi